recepten

Vraag je je af wat je met de geoogste groenten van onze soeptuinen kunt doen? Bekijk dan deze recepten. Je kunt de recepten filteren door op één van de knoppen te drukken.

Linke soep ​

Een lekkere soep, maar niet zonder gevaar!

Harira

De Marokkaanse soep harira is een rijkelijk gevulde en gebonden maaltijdsoep.

Gazpacho

De bekende Spaanse soep. Alleen als ie ijs- en ijskoud is.

Egusi

Een populaire soep onder Nigerianen met gemalen pompoen- of meloenpitten

Djawa

Een pittige Javaanse soep met groene kool, aardappel, wortel en prei.

Ciorbă

Ciorbă is een Roemeens gerecht. Het is een zure soep!

Borsjt

Borsjtsj, borsjt, borscht of borsh (Jiddisch:באָרשט; Pools: barszcz; Russisch: борщ, borsjtsj) is een bekende soep van rode bieten die veel gegeten wordt in Slavische landen, met name in Rusland, Oekraïne en Polen.

Argenteuil

Een klassieke Franse aspergesoep en naamgever van ons eerste teeltbed!

Wortelsoep

Een super lekkere romige wortelsoep

Rode bieten

Een heerlijke simpele rode bietenrecept.

Meedoen? Meld je nu aan.

Vrijwilligerswerk bij Soeptuin bredius, leuk en leerzaam!.